top of page

tis 14 feb.

|

Online event

Frågestund med Emelie Cajsdotter: Mios principer

Mio, en ponny som burit många människor på nöjesparken High Chaparall, har varit en mycket viktig individ i arbetet med att hjälpa oss människor ta till oss ett annat förhållningssätt till oss själva och våra liv. Fråga eller lyssna till Emelie Cajsdotter. Rek pris 250 kr.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Frågestund med Emelie Cajsdotter: Mios principer
Frågestund med Emelie Cajsdotter: Mios principer

Tid och plats

14 feb. 2023 19:00 – 20:30

Online event

Gäster

Om evenemanget

Emelie Cajsdotter har ägnat över trettio år åt empatisk kommunikation med andra arter. Av de tusentals samtalstrådar som delats, går det att urskilja vissa mönster. Essensen av insikter, som kan vara till hjälp för människan. Vid tre olika tillfällen kommer Emelie att dela med sig av sina erfarenheter. Det kommer att vara tre teman, ett per gång. Flocken, Mios principer och De sju linjerna.

Den här frågestunden lämpar sig såväl för dig som är nyfiken på Emelies arbete, som är hästälskare eller kanske håller på att utforska vem du är.

Frågestunden börjar med att Emelie presenterar Mios principer. Därefter finns det utrymme att ställa frågor, och att lyssna till svaren.

Frågestunden kommer att spelas in, och för dig som inte kan närvara under kvällen går det fint att ta del av den senare.

Rekommenderat pris för att delta är 250 kr.

Biljetter

  • Frågestund

    Delta i live-sändningen av frågestund med Emelie Cajsdotter. I efterhand kan du ta del av inspelningen.

    Betala vad du vill
    Skatt: Moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page