top of page

tis 17 jan.

|

Webinar

Frågestund med Emelie Cajsdotter: Tema flocken

Hur fungerar en flock om man är del av den? Vad kan vi människor lära oss av ett annat perspektiv på flocken än den som innefattar en flockledare, starkast överlever och rang?

Registreringen har stängt
Se andra event
Frågestund med Emelie Cajsdotter: Tema flocken
Frågestund med Emelie Cajsdotter: Tema flocken

Tid och plats

17 jan. 2023 19:00 – 20:30

Webinar

Om evenemanget

Emelie Cajsdotter har ägnat över trettio år åt empatisk kommunikation med andra arter. Av de tusentals samtalstrådar som delats, går det att urskilja vissa mönster. Essensen av insikter, som kan vara till hjälp för människan. Vid tre olika tillfällen kommer Emelie att dela med sig av sina erfarenheter. Det kommer att vara tre teman, ett per gång. Flocken, Mios principer och De sju linjerna. 

Den här frågestunden lämpar sig såväl för dig som är nyfiken på Emelies arbete, som är hästälskare eller kanske håller på att utforska vem du är.

Frågestunden börjar med att Emelie introducerar sitt perspektiv på begreppet flock och de vanligaste flockrollerna. Därefter finns det utrymme att ställa frågor, och att lyssna till svaren.

Frågestunden kommer att spelas in, och för dig som inte kan närvara under kvällen går det fint att ta del av den senare. 

Dela detta evenemang

bottom of page